Prøv varm kakao med protein

varm kako med protein

Vi er på vej imod koldere tider, nu når efteråret har meldt sin ankomst. Det har også været en anledning for mig til at begynde at træne igen. Efter en sommer med for meget sjov og ballade, så er formen ikke hvad den har været, og jeg starte op i fitness.

Efter en hård omgang styrketræning, så har musklerne brug for masser af protein til at opbygge musklerne. Jeg benytter selv proteinpulver, da det er en hurtig og nem måde at få fyldt kroppens lager op efter en træning.

Her forleden vælgte jeg så at prøve en variant med chokoladessmag. Jeg blandede det for en gangs skyld med mælk, og smagen blev meget kakaoagtig. Da det var lidt koldt den dag, så valgte jeg at varme det i en gryde og kom lige en spiseske kakaopulver ekstra i til at supplere den gode smag.

Resultatet blev et utrolig lækkert glas med varm kakao, som kunne nydes i ro og mag. Det kan i hvert fald anbefales. Har du mod på at prøve så kan du finde en oversigt over de bedste salgs proteinpulver her.

You Might Also Like

Leave a Reply