Udnyt tiden når du laver aftensmad med en lydbog

Lydbøger til madlavningen

Et aftensmåltid lavet helt fra bunden kræver tid, og det er ikke alle der har tiden i en travl hverdag. Heldigvis findes der i dag sunde måltidskasser, som kan hjælpe dig med at spare tid.

Andre finder bare arbejdet med at rengøre grønt, snitning osv. kedeligt, og det resulterer i at de benytter de nemme løsninger. Det kan være take away eller halvfabrikerede fødevarer.

Der er dog ingen tvivl om at der en sammenhæng mellem kosten og sundhed. Det gælder derfor om at bryde de dårlige vaner og få skabt nogle nye.

Lydbøger kan skabe en hyggelig ramme om madlavningen

Du kender sikkert allerede til lydbøger, som ret beset bare er en bog der bliver læst op. Disse indtalte bøger er blevet meget populære, og i dag kan rigtig mange bøger findes i dette format. Det betyder også at man kan få adgang til litteraturen på andre tidspunkter end normalt. Det kan være på en løbetur, køretur osv.

Vi har selv haft stor glæde af at lytte til lydbøger under madlavning, da de er med til at fjerne fokus fra de mere trælse opgaver i forbindelse med madlavningen. I stedet for at blive irriteret over opgaven, så er det muligt at drømme sig væk i et af bøgernes univers.

Ved at gøre dette til en tradition, så kan madlavningen lige pludselig blive til et højdepunkt i hverdagen, og det er ikke længere træls at bruge 45 min. om dagen på at lave et sundt måltid.

Der findes flere lydbog apps på markedet

I Danmark findes der flere tjenester som til lydbog abonnementer, og fælles for alle er at de tilbyder en gratis prøveperiode, typisk på 30 dage. Det betyder at der er masser af muligheder for at prøve dette af, og se om det også kan være med til at skabe en ny god vane for dig, og give dig lysten til at lave sunde måltider fra bunden.

You Might Also Like

Leave a Reply